Functional Polymers in Food Science (Registro nro. 2327)
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000 -CABECERA | |
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campo de control de longitud fija | 03066nam a22002537a 4500 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20240911113437.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 240911b2015 |||||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN) | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781118594896 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN) | |
Número Internacional Estándar del Libro | 9781118595183 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | B-IKIAM |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA | |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente | ENG |
082 ## - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Número de clasificación | 664.09 |
Número de documento/Ítem | C578 |
100 ## - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
9 (RLIN) | 2758 |
Nombre de persona | Giuseppe Cirillo |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Functional Polymers in Food Science |
Resto del título | From Technology to Biology. (Volumen 1) |
Mención de responsabilidad, etc. | Giuseppe Cirillo; Umile Gianfranco Spizzirri; Francesca Iemma |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN | |
Mención de edición | 1° Edición |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. | |
Lugar de publicación, distribución, etc. | Canada |
Nombre del editor, distribuidor, etc. | Wiley-Blackwell |
Fecha de publicación, distribución, etc. | 2015 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | 456 páginas |
Otras características físicas | Tablas, figuras, imágenes |
Dimensiones | 24 cm |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO | |
Nota de contenido con formato | Contents -- Preface -- 1.Polimers and food packaging: A short Overview -- 2.Polymers for food shelf-life extension -- 3. Transfer Phenomena in food/packaging system -- 4.Production, Chemistry and properties of biopolymers in food sciene -- 5.Modification Strategies of Proteins for food packaging applications -- 6.Films based on starches -- 7.Polysaccharides as valuable materials in food packaging -- 8.Food packaging for high pressure processing -- 9.Inorganic-organic Hybrid polymers for food packaging -- 10.Antimicrobial active polymers in food packaging -- 11.Recycling of food packaging materials -- 12. Food aplications of active and intelligent packaging: Legal issues and safety concerns -- Index. |
520 ## - NOTA DE RESUMEN. | |
Sumario, etc. | Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing. Polymer properties can be tailored to meet specific needs by varying the "atomic composition" of the repeat structure, by varying molecular weight and by the incorporation (via covalent and non-covalent interactions) of an enormous range of compounds to impart specific activities.<br/><br/>In food science, the use of polymeric materials is widely explored, from both an engineering and a nutraceutical point of view. Regarding the engineering application, researchers have discovered the most suitable materials for intelligent packaging which preserves the food quality and prolongs the shelf-life of the products. Furthermore, in agriculture, specific functionalized polymers are used to increase the efficiency of treatments and reduce the environmental pollution. In the nutraceutical field, because consumers are increasingly conscious of the relationship between diet and health, the consumption of high quality foods has been growing continuously. Different compounds (e.g. high quality proteins, lipids and polysaccharides) are well known to contribute to the enhancement of human health by different mechanisms, reducing the risk of cardiovascular disease, coronary disease, and hypertension.<br/><br/>This first volume, of this two volume book, concerns the application of polymers in food packaging. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | SCIENCE |
700 ## - ENTRADA SECUNDARIA - AUTOR PERSONAL | |
9 (RLIN) | 2759 |
Nombre de persona | Umile Gianfranco Spizzirri |
700 ## - ENTRADA SECUNDARIA - AUTOR PERSONAL | |
9 (RLIN) | 2760 |
Nombre de persona | Francesca Iemma |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Fuente del sistema de clasificación o colocación | Dewey Decimal Classification |
Código de la institución [OBSOLETO] | B-IKIAM |
Fecha de catalogación | 16-08-2024 |
Tipo de ítem Koha | Libros |
Catalogador | K.R |
Fuente del sistema de clasificación o colocación | Localización permanente | Ubicación/localización actual | Fecha de adquisición | Fuente de adquisición | Número de inventario | Signatura topográfica completa | Código de barras | Número de copia | Tipo de ítem Koha |
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Dewey Decimal Classification | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 16.08.2024 | Compra | 005167 | 664.09 C578 | 005167 | Ej: 1/2 Volume 1 | Libros |
Dewey Decimal Classification | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 16.08.2024 | Compra | 005168 | 664.09 C578 | 005168 | Ej: 2/2 Volume 1 | Libros |
Dewey Decimal Classification | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 16.08.2024 | Compra | 005431 | 664.09 C578 | 005431 | Ej: 1/2 Volume 2 | Libros |
Dewey Decimal Classification | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 16.08.2024 | Compra | 005432 | 664.09 C578 | 005432 | Ej: 2/2 Volume 2 | Libros |