Experiments in the purification and characterization of enzymes : (Registro nro. 1709)

Detalles MARC
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 02970cam a22002417i 4500
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
campo de control 20180219105332.0
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 140808s2014 ne a b 001 0 eng
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN)
Número Internacional Estándar del Libro (ISBN) 9780124095441
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN)
Número Internacional Estándar del Libro (ISBN) 0124095445
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro catalogador/agencia de origen B-IKIAM
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente ENG
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY
Número de clasificación 572/.7
Número de documento/Ítem C953
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA
Nombre de persona Crowley, Thomas E.,
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Experiments in the purification and characterization of enzymes :
Resto del título a laboratory manual / Thomas E. Crowley, Department of Mathematics and Natural Sciences, National University, La Jolla, California, Jack Kyte, Department of Chemistry, University of California, San Diego, La Jolla, California.
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright Amsterdam ;
-- Boston :
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante Elsevier/AP, Academic Press is an imprint of Elsevier,
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright 2014.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xxxi, 234 pages :
Otras características físicas illustrations (some color) ;
Dimensiones 28 cm
520 ## - NOTA DE RESUMEN
Sumario, etc. "Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual provides students with a working knowledge of the fundamental and advanced techniques of experimental biochemistry. Included are instructions and experiments that involve purification and characterization of enzymes from various source materials, giving students excellent experience in kinetics analysis and data analysis. Additionally, this lab manual covers how to evaluate and effectively use scientific data. By focusing on the relationship between structure and function in enzymes, Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual provides a strong research foundation for students enrolled in a biochemistry lab course by outlining how to evaluate and effectively use scientific data in addition to offering students a more hands-on approach with exercises that encourage them to think deeply about the content and to design their own experiments. Instructors will find this book useful because the modular nature of the lab exercises allows them to apply the exercises to any set of proteins and incorporate the exercises into their courses as they see fit, allowing for greater flexibility in the use of the material. Written in a logical, easy-to-understand manner, Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual is an indispensable resource for both students and instructors in the fields of biochemistry, molecular biology, chemistry, pharmaceutical chemistry, and related molecular life sciences such as cell biology, neurosciences, and genetics. Offers project lab formats for students that closely simulate original research projects. Provides instructional guidance for students to design their own experiments . Includes advanced analytical techniques. Contains adaptable modular exercises that allow for the study proteins other than FNR, LuxG and LDH. Includes access to a website with additional resources for instructors"--Page 4 of cover.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Enzymes
650 12 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Enzymes
650 22 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Enzymes
700 1# - ENTRADA SECUNDARIA - AUTOR PERSONAL
Nombre de persona Kyte, Jack,
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA)
Fuente del sistema de clasificación o colocación Dewey Decimal Classification
Código de la institución [OBSOLETO] B-IKIAM
Fecha de Catalogación 19-2-2018
Tipo de ítem Koha Libros
Catalogador bv.
Existencias
Fuente del sistema de clasificación o colocación Localización permanente Ubicación/localización actual Fecha de adquisición Fuente de adquisición Coste, precio normal de compra Número de inventario Signatura topográfica completa Código de barras Fecha del último préstamo Número de copia Tipo de ítem Koha
Dewey Decimal Classification Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam 19.02.2018 Compra 152.91 003448 572/.7 C953 003448 15.12.2020 Ej.1/2 Libros