Experiments in the purification and characterization of enzymes : (Registro nro. 1709)
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000 -CABECERA | |
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campo de control de longitud fija | 02970cam a22002417i 4500 |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN | |
campo de control | 20180219105332.0 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL | |
campo de control de longitud fija | 140808s2014 ne a b 001 0 eng |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN) | |
Número Internacional Estándar del Libro (ISBN) | 9780124095441 |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO (ISBN) | |
Número Internacional Estándar del Libro (ISBN) | 0124095445 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN | |
Centro catalogador/agencia de origen | B-IKIAM |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA | |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente | ENG |
082 04 - NÚMERO DE LA CLASIFICACIÓN DECIMAL DEWEY | |
Número de clasificación | 572/.7 |
Número de documento/Ítem | C953 |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA | |
Nombre de persona | Crowley, Thomas E., |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Experiments in the purification and characterization of enzymes : |
Resto del título | a laboratory manual / Thomas E. Crowley, Department of Mathematics and Natural Sciences, National University, La Jolla, California, Jack Kyte, Department of Chemistry, University of California, San Diego, La Jolla, California. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT | |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright | Amsterdam ; |
-- | Boston : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante | Elsevier/AP, Academic Press is an imprint of Elsevier, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright | 2014. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA | |
Extensión | xxxi, 234 pages : |
Otras características físicas | illustrations (some color) ; |
Dimensiones | 28 cm |
520 ## - NOTA DE RESUMEN | |
Sumario, etc. | "Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual provides students with a working knowledge of the fundamental and advanced techniques of experimental biochemistry. Included are instructions and experiments that involve purification and characterization of enzymes from various source materials, giving students excellent experience in kinetics analysis and data analysis. Additionally, this lab manual covers how to evaluate and effectively use scientific data. By focusing on the relationship between structure and function in enzymes, Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual provides a strong research foundation for students enrolled in a biochemistry lab course by outlining how to evaluate and effectively use scientific data in addition to offering students a more hands-on approach with exercises that encourage them to think deeply about the content and to design their own experiments. Instructors will find this book useful because the modular nature of the lab exercises allows them to apply the exercises to any set of proteins and incorporate the exercises into their courses as they see fit, allowing for greater flexibility in the use of the material. Written in a logical, easy-to-understand manner, Experiments in the Purification and Characterization of Enzymes: A Laboratory Manual is an indispensable resource for both students and instructors in the fields of biochemistry, molecular biology, chemistry, pharmaceutical chemistry, and related molecular life sciences such as cell biology, neurosciences, and genetics. Offers project lab formats for students that closely simulate original research projects. Provides instructional guidance for students to design their own experiments . Includes advanced analytical techniques. Contains adaptable modular exercises that allow for the study proteins other than FNR, LuxG and LDH. Includes access to a website with additional resources for instructors"--Page 4 of cover. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Enzymes |
650 12 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Enzymes |
650 22 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA | |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada | Enzymes |
700 1# - ENTRADA SECUNDARIA - AUTOR PERSONAL | |
Nombre de persona | Kyte, Jack, |
942 ## - ELEMENTOS DE PUNTO DE ACCESO ADICIONAL (KOHA) | |
Fuente del sistema de clasificación o colocación | Dewey Decimal Classification |
Código de la institución [OBSOLETO] | B-IKIAM |
Fecha de Catalogación | 19-2-2018 |
Tipo de ítem Koha | Libros |
Catalogador | bv. |
Fuente del sistema de clasificación o colocación | Localización permanente | Ubicación/localización actual | Fecha de adquisición | Fuente de adquisición | Coste, precio normal de compra | Número de inventario | Signatura topográfica completa | Código de barras | Fecha del último préstamo | Número de copia | Tipo de ítem Koha |
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Dewey Decimal Classification | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 19.02.2018 | Compra | 152.91 | 003448 | 572/.7 C953 | 003448 | 15.12.2020 | Ej.1/2 | Libros |