General, Organic, & Biological Chemistry : An Integrated Approach Charles D. Anderson; David B. Macaulay; Molly M. Bloomfield y Joseph M. Bauer
Tipo de material:
- 978-1-118-42426-1
- 540 G326g
Contenidos:
Measurement - Some Laboratory Techniques - Ions: Role in Nutrition - Paper and Thin Layer Chromatography - Molecules:Organic Compounds - Propoerties of Water - Organic Nitrogen Compounds - Carbohydrates - Lipids - Proteins - Enzymes - DNA and RNAÌ
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Código de barras | |
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Biblioteca Universidad Regional Amazónica Ikiam | 540 G326g (Navegar estantería(Abre debajo)) | Ej.1/1 | Disponible | 000300 |
Measurement - Some Laboratory Techniques - Ions: Role in Nutrition - Paper and Thin Layer Chromatography - Molecules:Organic Compounds - Propoerties of Water - Organic Nitrogen Compounds - Carbohydrates - Lipids - Proteins - Enzymes - DNA and RNAÌ
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